Tosya Halk Eğitimi Merkezi

WEB https://tosyahem.meb.k12.tr
Adres : BAHÇELİEVLER MAH. AŞAĞI TEKKE SK. NO: 16/2 İÇ KAPI NO: 1 TOSYA / KASTAMONU
VİZYON : Hedefimiz, çevremizde övgü ile bahsedilen, çağın önünde giden bir okul olmak, sürekli iyileştirme ve geliştirme ekseninde, toplumun elit kesimini olusturacak, yeniliklerin öncüsü nesiller yetiştirmek, Milli Egitimin Genel Amaçlari dogrultusunda; Adaletin, barışın, hosgörünün, karşılıklı saygı ve sevginin hakim oldugu, sorumlulukların ve özgürlüklerin dengesinin kuruldugu bir ortamda, TOPLAM KALITE`yi bütün olusumlari ile gerçeklestirmektir.
MİSYON : halkın yaşam kalitesini yükselterek , toplumsal refahı artırmak için yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde , toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak , öğrenme , iş ve yaşam becerilerini geliştirmek.Zorunlu ilköğretim çağı dışında kalmış bireylere okuma -yazma öğretmek. Ulusal kültür değerlerinin korunmasına yardımcı olmak.Tarım ve Endüstri kesimindeki yeni teknoloji ve tekniklerin tanıtılmasına , işsiz olanlara gelir getirici ve yaşam düzeylerini yükseltici beceriler kazanmalarına yardımcı olmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün tam yıl