KASTAMONU / TOSYA - Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu

Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu

Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No7 Tosya/Kastamonu
Vizyon
Hedefimiz, çevremizde övgü ile bahsedilen, çağın önünde giden bir okul olmak, sürekli iyileştirme ve geliştirme ekseninde, toplumun elit kesimini olusturacak, yeniliklerin öncüsü nesiller yetiştirmek, Milli Egitimin Genel Amaçlari dogrultusunda; Adaletin, barışın, hosgörünün, karşılıklı saygı ve sevginin hakim oldugu, sorumlulukların ve özgürlüklerin dengesinin kuruldugu bir ortamda, TOPLAM KALITE`yi bütün olusumlari ile gerçeklestirmektir.
Misyon
alkın yaşam kalitesini yükselterek , toplumsal refahı artırmak için yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde , toplumun her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak , öğrenme , iş ve yaşam becerilerini geliştirmek.Zorunlu ilköğretim çağı dışında kalmış bireylere okuma -yazma öğretmek. Ulusal kültür değerlerinin korunmasına yardımcı olmak.Tarım ve Endüstri kesimindeki yeni teknoloji ve tekniklerin tanıtılmasına , işsiz olanlara gelir getirici ve yaşam düzeylerini yükseltici beceriler kazanmalarına yardımcı olmak.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :